Monday, May 31, 2010

"CUTEST BABY FACE CONTEST by MaMa_Aqish"


Dianjurkan oleh Mama Aqish teristimewa untuk blogger tegar blog beliau. Thanks Anje coz sudi wat kontest nie. 

1st taim mama jumpa blog mama aqish waktu mama aqish anjurkan Baby Cute Contest April 2009. Waktu ni, mama cuma jadi silent reader jer. Selepas dari tue, selalu jengah jugak sebab blog mama aqish sentiasa meriah dengan kontest. 

Paling buat mama excited bila pertama kali mama aqish singah blog mama dan tinggalkan komen. Wahhhh, nampaknya mama dapat signal baek punya. Salam perkenalan bersambut dari pihak sana.... Sejak dari itu mama dan mama aqish saling berkunjung dah berbalas komen. Mama suka baca blog mama aqish sebab kat situ ada banyak info berguna berkenaan nuff , ada tips dan tutorial blogging, info tentang sales dan paling best mesti la cerita tentang aqish yang chumellll. Mesti nak baca dan rasa rugi kalau ketinggalan update tentang aqish nie.  

Sudilah kiranya Aunty Anje terima pict. sarah yang tak seberapa ni ya. Gambo ni jer yang terkini sarah ada sebab mama dah lama tak snap-snap pict. sarah.  

 Nama Anak: Nur Atikah Maisarah (sarah)
 Nama Ibu: Noraini (ain)
 Umur Anak: 2 tahun 2 bulan

Cutest Baby Face Contest ini ditaja bersama oleh:

DAN



2 comments:

mama zharfan said...

salam ziarah...good luck!

Ain said...

mama zharfan: thanks

Post a Comment