Sunday, April 25, 2010

" TEKA-TEKI GIVEAWAY "


DIANJURKAN OLEH:


Syarat-syaratnya:

1. Add blog Sall /http://salldann.blogspot.com/2010/04/contest-teka-teki giveaway-by.html di bloglist anda & wajib menjadi Follower k.
- DONE

2. Tepekkan banner Contest @ Giveaway di n3 & disidebar blog anda, pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.
-DONE

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog & bermula dari 19 April - 29 April 2010,(10 hari je)
-DONE 

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima " TEKA-TEKI GIVEAWAY "
-DONE

5. Story skit ttg Blog haku boleh!!!!...
Actually baru jer kenal ngan Sal nie. Kenal kat mana?? Melalui misi jelajah ben ashaari ler....hehehhe.... So far enjoyy dengan n3 yang ada kat blog sall tue. Paling suka header gambo rizz yang tersenyum menyambut tetamu ibu dia ..... 

6. Dan jgn lupa tinggalkan link/komen di entri ni.
-DONE 

 Haaa...apa yang perlu korang buat??? 

Korang kena teka ada apa didalam bungkusan ni. Sebenarnye bungkusan ni tuk diberi pada adik Eiymann anak puan E-car. Hadiah ni sempena hari lahirnye. Aku peram dulu bungkusan ni, sebab terlintas dalam pemikiran aku teringin sgt2 nak buat contest. Harap2 ngan cara ni dapat la kita mengeratkan lagi persahabatan silaturahim sesama kita .....

JAWAPANNYA IALAH: TABUNG SYILING NURI


1 comment:

~ Sall said...

sall terjah sudah....tunggu jawapannye...:>

Post a Comment